Flere penge mellem hænderne

Der var en gang hvor vi trofast og loyalt gik til banken, hvis vi manglede penge på kontoen. Det gjaldt både hvis der var tale om et større beløb – for eksempel til ny bil eller bolig – men også hvis det var mindre beløb. Det kunne være penge til privatforbrug som ekstra retninger, ferie eller nye hvidevarer. Sådan er det ikke længere.

For vælger man at låne i banken skal man først og fremmest gerne gøre rede for hvad pengene skal bruges til. Dernæst skal man vente på en lånegodkendelse.

Endelig skal man også vente på at få pengene udbetalt til sin konto. Hele denne proces kan ofte tage flere uger, og hvem kan vente på det, hvis køleskabet er gået i stykker og der er lavvande i kassen?

Flere danskere vælger låneudbyderne på nettet

Derfor vælger flere og flere danskere at benytte det stigende antal låneudbydere på internettet. Her er er det muligt at låne op til flere tusinde kroner. Ansøgningsprocessen er enkel, men det er vigtigt at huske på, at pengene naturligvis skal betales tilbage igen.

Det kan dog være en enestående hjælp for mange, der står i en situation hvor der er behov for lidt ekstra luft i økonomien. En af de udbydere, der tilbyder sådanne onlinelån er KreditNU. Her kan du få et hurtigt lån på op til 25.000 kroner, og de har gjort ansøgningsprocessen enkel og ligetil.

Kreditvurderingen afgør resultatet

Forskellen på at låne penge i banken og online er klar! Hos låneudbydere online blander de sig ikke i hvad pengene skal bruges til. Til gengæld blander udbyderne sig lidt i hvem du er, og hvordan din økonomi ser ud.

Bag ethvert lån er der nemlig altid en kreditvurdering. Det vil sige en vurdering af, om du reelt er i stand til at betale pengene tilbage igen. Hos KreditNU er dette blandt andet baseret på dit månedlige rådighedsbeløb, der er en god indikation for, om du har råd til at låne.

Til gengæld er låneprocessen tjep, hvis du vælger at ansøge online. Udfyld låneansøgningen. Det taget blot få minutter og giver udbyderen tilladelse til at indhente de nødvendige oplysninger om dig og din økonomi fra blandt andet RKI og Debitor Registret.

Disse oplysninger skal bruges til at kreditvurdere dig. Efter at du har godkendt og underskrevet din ansøgning med NemID, er din ansøgning sendt afsted. Og så er det bare at vente. Med et online lån får du som regel svar på din ansøgning indenfor få timer til et par hverdage.

Hvad hvis jeg søger lån i weekenden?

Når din ansøgning er godkendt modtager du en sms eller e-mail, der bekræfter godkendelsen af dit lån. Du behøver altså ikke sidde derhjemme og vente på at lånet er gået igennem. Og du behøver heller ikke vente flere dage på at pengene er til rådighed. Det er de nemlig med det samme! Og det gælder uanset om det er mandag, tirsdag eller søndag.

Online markedet er fleksibelt og tilbyder dig muligheden for at ansøge, når det passer dig, også selvom det er i weekenden. På mange måder et godt alternativ til din banken, hvis du har et mindre pengebehov.