Har du brug for 7.000 kroner på kontoen? Det sker at vi mangler lidt penge til at betale regninger, til ferien med vennerne eller noget helt tredje. Det er ikke altid en løsning at spare op i ét par måneder.

Hvis du mangler et lån på 7.000 kr. bør du bruge lidt tid på at undersøge markedet, tjekke sammenligningssider og skabe dig et overblik.

Sammenlign lån på 7000 kr.

– Sammenlign og find den billigste løsning

Det er ingen tvivl om at prissammenligning er god for din privatøkonomi, men det bør ikke kun anvendes inden for køb af fysiske produkter. Samme praksis bør tages i brug, når du skal finde det billigste lån på 7.000 kr. – for det kommer ikke af sig selv.

Sammenligningen vil i sidste ende hjælpe dig med at spare penge. Det kan være ved at du finder en udbyder med en lavere rente, eller får valgt en kortere løbetid, som passer din økonomi bedre.

Når du sammenligner bør man inddele processen i 2 områder.

1: Du skal have et overblik over markedet, hvem der kan hjælpe dig og hvem der umiddelbart er billigst. Udvælg en lille håndfuld favoritter og gå i gang med at ansøge.

2: Du modtager forhåbentlig flere lånetilbud på 7000 kr. retur og det leder os til sammenligningens anden del. Nu skal du sammenligne konkrete tilbud med hinanden, hvor den laveste ÅOP bør vælges. I hvert fald, hvis du ønsker at vælge det billigste selskab.

Når vi nævner ÅOP-satsen frem for renten, er det fordi den medregner alle omkostninger, også engangsomkostninger som oprettelsesgebyrer mv. Det giver dig derfor det “fulde” billede af, hvilken bank der er billigst.

Se også: Sammenlign lån på 9000 kr.

Er du god ved din privatøkonomi?

Al snakken om renter, omkostninger og prissammenligning, leder os til næste punkt. Er du god ved din privatøkonomi? Alt for mange danskere tager ikke vare på sig selv og det kan få alvorlige konsekvenser.

Det kan være du får en presset hverdag rent økonomi, at du ender som dårlig betaler eller hvad der ellers kan ske. At være god ved din privatøkonomi, handler om at være prisbevidst og ikke forbruge mere end du har råd til. Det indebærer ligeledes at du tilpasser dit forbrug og bruger dit rådighedsbeløb med omtanke.

Gode e-bøger om privatøkonomi

Privatøkonomi er et bredt område med mange aspekter, mange flere end vi har nævnt her. Hvis du føler at din økonomi sejler en smule, så kan vi anbefale dig at læse guides på nettet eller finde relevante e-bøger.

Der er mange gode e-bøger på markedet, som kan være en stor hjælp og bidrage til at du får styr på de helt basale begreber og områder. Uanset om du er ung eller midaldrende, bør du se det som en god langsigtet investering. Det er aldrig for sent at få økonomien på ret køl og selv få forbedringer, vil gøre en stor forskel for de fleste.

Vi kan anbefale dig at besøge online forhandlere som Saxo.com, hvor de har mange gode e-bøger om emnet.