Den 29. december er der mulighed for at lære mere om Facebook, Mark Zuckerberg og Metaverse med techinvestor Mads Christiansen. Webinaret vil give deltagerne et indblik i, hvad der sker for Facebook lige nu, hvor virksomheden har relanceret sig selv, under det nye navn Meta.

Deltager til webinarDeltagerne får vigtig ny viden i forhold til nybruddet i techbranchen. Om hvordan kan man egentlig navigerer rundt i Meta – eller Facebook – og blive mere bekendt med det nye digitale landskab. Endelig vil der være tid til at høre om Mark Zuckerbergs vision, og problemerne med den. Mads Christiansens spændende foredrag er en gylden mulighed for techinteresserede investorer!

Zuckerbergs vision for Meta er måske for ambitiøs

Mark Zuckerbergs vision for Metaverse er et ambitiøst projekt, som har potentiale til at revolutionere den måde vi interagerer med hinanden og vores omgivelser.

Selvom dette lyder som en meget spændende vision, så er der stadig mange udfordringer forbundet med projektet. Teknologien bag Metaverse skal udvikles yderligere for at gøre den mere robust og brugervenlig. Der er dog ingen tvivl om, at hvis techgigantens udfordringer besejres, så vil det have enorm betydning for vores samfund i fremtiden.

Zuckerbergs nye mission – er det knald eller fald ligesom Elon Musk på Twitter?

Mark Zuckerberg og hans team har sat sig et mål om at skabe en ny virtuel verden, som de kalder Metaverse. Dette er et stort projekt, som har til formål at forbinde mennesker fra hele verden gennem virtuelle oplevelser.

Dette kan være alt fra virtuelle møder, virtuel undervisning eller virtuelle rejser. Ideen bag dette projekt er at give folk mulighed for at udforske og opdage nye ting sammen med andre mennesker på tværs af landegrænser.

For at gøre dette muligt skal Zuckerberg og hans team arbejde på flere forskellige missioner for at sikre, at Metaverse bliver en succes. Investorerne deler måske ikke Zuckerbergs entusiasme omkring den nye mission og forholder sig skeptiske. VIrksomhedens aktiekurs er da også faldet med næsten 60 % siden Meta lancerede kursskiftet i 2021. Måske er skepsissen altså velplaceret.

Mads Christensen tager dig med på rejsen til en grundigere forståelse af Metaverse

Mads Christensen har tidligere givet foredrag om investeringer og teknologier. Han har blandt andet holdt foredrag om blockchain-teknologi, Non-Fungible Tokens og andre helt nye teknologibegreber, der sandsynligivs kun vil få øget indflydelse på vores hverdag.

Den 29. december inviterer techinvestor Mads Christiansen dig med på en rejse ind i Metaverse og Mark Zuckerbergs vision. Følg med hvis du gerne vil være klædt godt på til at gå morgendagen i møde!