Har hele covid-19 epidemien været hård ved dig og din virksomhed? Har du mistet omsætning og står du nu og mangler penge til at holde dig oven vande samt klare dig igennem krisen?

Det hele kan føles uoverskueligt, og det kan være du ikke helt ved hvordan du skal tackle situationen. Covid-19 gør det bestemt heller ikke nemmere, når den blusser op i tide og utide, så der bliver genindført restriktioner.

ØkonomiDer er mange virksomheder, som kæmper med at få hjulene til at dreje ordentligt rundt pga. covid-19, og derfor må ty til andre løsninger, for at komme igennem den hårde tid.

Regninger skal betales

Selvom du står og mangler penge samtidig med at alt føles uoverskueligt, så er der stadig regninger der skal betales hver måned. Udover er der også løn til medarbejdere samt uforudsete udgifter, som skal betales.

Det er derfor vigtigt at holde hovedet kold samt tænke rationelt. Og mist ikke modet eller troen på, at det hele nok skal blive godt igen, for det skal det nok. Når du som virksomhed står i pengenød, så er der nogle muligheder du kan vælge at gøre brug af, for at få de penge, du står og mangler. For regningerne skal betales.

Undersøg dine muligheder

Først og fremmest skal du undersøge hvilke muligheder du har, for at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed. En af mulighederne er at få finansiering gennem investorer. Dette kan dog være en kompliceret løsning, da din virksomhed virkelig skal være velkørende samt have et unikt produkt eller service, hvis en investor skal investere i din virksomhed.

En anden mulighed er finansiering gennem banken, som er den mest oplagte løsning. Dog er det en længere låneproces og banken stiller nogle høje krav, som der skal være opfyldt, før du kan blive godkendt til et lån hos dem. Du skal også altid huske på, at det i sidste ende er din bankrådgiver, som går ind og vurderer om du kan optage et lån hos dem eller ej.

Hvis du får et nej fra din bank, så er der også en tredje mulighed. Den tredje mulighed er finansiering gennem online lån, som tilbyder virksomhedslån. En af disse online låneudbydere er blandt andet Broaden, hvor du kan låne op til 250.000 kroner.

Få gang i din virksomhed igen

Det kan være svært at vælge hvilken mulighed, du skal gå med samt hvilken der er den bedste løsning for dig og din virksomhed. Research, sammenlign dem med hinanden og tænk derefter grundigt over det.

Gå alle scenarier igennem, for du må endelig ikke forhaste din beslutning. Når du har fundet frem til hvilken finansiering der giver bedst mening for dig og din virksomhed, så er det tid til at få gang i din virksomhed igen samt tid til at få hjulene til at køre rundt igen, så du kan få indhentet noget af den tabte omsætning.