Bank Norwegian er kommet til Danmark, i hvad der må betragtes som årets nyhed på det danske lånemarked. Det kommer nemlig til at ændre på en række forhold, i positiv retning for den enkelte forbruger.

Vi ser nærmere på Bank Norwegians forbrugslån, deres formodede betydning på markedet og hvad de kan tilbyde dig som kunde.

Bank Norwegian forbrugslånet

Lad os starte med at se nærmere på det forbrugslån, der nu udbydes i Danmark, præcis som de har gjort med succes i både Norge og Sverige.

Med et Bank Norwegian forbrugslån kan du søge op til 400.000 kroner og renterne starter fra et fornuftigt niveau. Vi har kort skitseret de mest væsentlige forhold du bør kende til:

 • Ansøg om 5.000 til 400.000 kroner.
 • Vælg løbetider på 12 til 180 måneder.
 • Lånet lavets uden sikkerhed.
 • Du skal være mindst 23.
 • Ingen RKI og dansk statsborgerskab.

Du skal forvente at blive kreditvurderet som altid, når du sender din ansøgning. Det gør de for at vurdere din profil og privatøkonomi. Er den god nok, vil du hurtigt modtage et lånetilbud retur.

Værd at vide

Norwegian er et navn der klinger velkendt i mange danskeres ører og mange af os har allerede fløjet med lavpris-flyselskabet. Man kan på mange måder sige at Bank Norwegian har mange af de samme styrker.

Gode forhold, lave renter og en bredt vifte af muligheder. Det afspejler sig bl.a. i deres lånegrænser. Her kan du altså ansøge uanset om du mangler 5.000 eller 400.000 kroner og derved bliver de fleste behov dækket.

For interesserede slutter vi af med en række praktiske informationer om selskabet, der kan være gode at kende til:

 • Selskabsnavn: Bank Norwegian AS.
 • Datterselskab af Norwegian Finans Holding ASA.
 • Internetbank for privatkunder – ingen fysiske filialer.
 • Hjemmeside: www.banknorwegian.dk
 • Mail: Kontaktformular på hjemmesiden
 • Telefon: 70 80 11 00

Forventet betydning for markedet

Det er altid svært at spå om fremtiden, men vi vil alligevel se på hvilken betydning deres indtrængen kan få for markedet. Det er nemlig ikke uden grund at vi allerede nu tør udråbe det som årets nyhed på lånemarkedet.

For dels har de været med til at hæve beløbsgrænsen for, hvad du kan søge om. Det betyder at du nu kan ansøge om så store lån som 350.000 (Santander Bank) og 400.000 (Bank Norwegian) online.

Det giver en helt ny virkelighed, sammenlignet med for bare 5-10 år siden. Specielt fordi netop disse to udbydere generelt virker billigere end Ekspres Bank og Ikano Bank. To udbydere der tidligere var førende med deres udlån op til 300.000 kroner.

Disse nye spanske og norske udbydere følger altså en trend i samfundet, hvor mere og mere sker på nettet. Nu ligeledes de finansielle problemstillinger. Nettet er ikke længere et sted, hvor du laver dumme og dyre lån.

Det er derimod blevet et sundt og godt alternativ til banken, der i højere grad afviser ansøgninger end før. Denne tendens vil Bank Norwegian blot styrke med deres tilstedeværelse. De to nye netbanker er blevet et stærkt supplement til din egen bank og det til glæde for dig som forbruger.

Lavere renter

Vi tror generelt set at det lave renteniveau på nettet, i øjeblikket, vil blive fastholdt som følge af en styrket konkurrence.

Det er svært at tro på de kan blive meget lavere, men de bliver i hvert fald ikke meget højere. For konkurrencen er blevet så hård, at der ikke er plads til store renteforøgelser. Noget du skal være rigtig glad for som almen forbruger.

Vi ønsker Bank Norwegian velkommen på det danske marked!