Bank Norwegian kom til Danmark i 2017 og har siden etableret sig solidt på det danske lånemarked.

Vi ser nærmere på Bank Norwegians forbrugslån og kreditkort, samt deres betydning på markedet og hvad de kan tilbyde dig som kunde.

Bank Norwegian forbrugslån

Lad os starte med at se nærmere på det forbrugslån, der nu udbydes i Danmark, præcis som de har gjort med succes i både Norge og Sverige.

Med et Bank Norwegian forbrugslån kan du søge op til 400.000 kroner og renterne starter fra et fornuftigt niveau. Vi har kort skitseret de mest væsentlige forhold du bør kende til:

 • Ansøg om 5.000 til 400.000 kroner.
 • Vælg løbetider på 12 til 180 måneder.
 • Lånet lavets uden sikkerhed.
 • Du skal være mindst 23.
 • Ingen RKI og dansk statsborgerskab.

Du skal forvente at blive kreditvurderet som altid, når du sender din ansøgning. Det gør de for at vurdere din profil og privatøkonomi. Er den god nok, vil du hurtigt modtage et lånetilbud retur.

Bank Norwegian kreditkort

Deres kreditkort er mindre udbredt på det danske marked, hvor det har satset mere på at promovere deres lån. Det er dog en mulighed du har som kunde og på mange måder, kan Bank Norwegian anses som et godt supplement til din eksisterende bank. De kan nemlig både tilbyde dig lån, kreditkort og opsparingskonto.

Her lidt information om deres kreditkortløsning:

 • Kredit op til 100.000 kr.
 • Op til 45 dages rentefri kredit
 • Intet årligt kortgebyr
 • Ingen gebyrer ved kontanthævninger

Kreditkortet kan på mange måder minde om det de tilbyder på det norske marked, hvor der ligeledes lægges stort vægt på fordele ved køb til rejser, forsikring og shopping. I Danmark er kreditkortmarkedet ikke så udbredt, sammenlignet med Norge, hvor det er rigtig populært. Tjek bare kredittkort-online.com og du vil finde adskillige aktører, der tilbyder kreditkort.

Værd at vide

Norwegian er et navn der klinger velkendt i mange danskeres ører og mange af os har allerede fløjet med lavpris-flyselskabet. Man kan på mange måder sige at Bank Norwegian har mange af de samme styrker.

Gode forhold, lave renter og en bredt vifte af muligheder. Det afspejler sig bl.a. i deres lånegrænser. Her kan du altså ansøge uanset om du mangler 5.000 eller 400.000 kroner og derved bliver de fleste behov dækket.

For interesserede slutter vi af med en række praktiske informationer om selskabet, der kan være gode at kende til:

 • Selskabsnavn: Bank Norwegian AS.
 • Datterselskab af Norwegian Finans Holding ASA.
 • Internetbank for privatkunder – ingen fysiske filialer.
 • Hjemmeside: www.banknorwegian.dk
 • Mail: Kontaktformular på hjemmesiden
 • Telefon: 70 80 11 00

Betydningen for markedet

Det er altid svært at vurdere hvilken betydning de har haft for markedet. De har uden tvivl været med til at hæve beløbsgrænsen til 400.000 kr. og lagt ekstra pres på renten, hos konkurrenterne.

Det giver en helt ny virkelighed, sammenlignet med for bare 5-10 år siden. Specielt fordi netop de nyere udbydere, Bank Norwegian og Santander Bank, kom på markedet med lavere renter end Ekspres Bank og Ikano Bank. To udbydere der tidligere var førende med deres udlån op til 300.000 kroner.

Disse nye spanske og norske udbydere følger altså en trend i samfundet, hvor mere og mere sker på nettet. Online lån er blevet et sundt og godt alternativ til banken, der i højere grad afviser ansøgninger end før. Denne tendens vil Bank Norwegian blot styrke med deres tilstedeværelse.

Lavere renter

Vi tror generelt set at det lave renteniveau på nettet, i øjeblikket, vil blive fastholdt som følge af en styrket konkurrence.

Det er svært at tro på de kan blive meget lavere, men de bliver i hvert fald ikke meget højere. For konkurrencen er blevet så hård, at der ikke er plads til store renteforøgelser. Noget du skal være rigtig glad for som almen forbruger.