Der sker meget på aktiemarkedet i disse uger og måneder under Coronakrisen, med store fald efter nedlukningen af samfundet i mange lande.

Aktierne har generelt indhentet en del af det tabte efterfølgende og stabiliseret sig i højere grad. Dette efter uger med stor volatilitet i markedet. Fremtidsudsigterne er fortsat ukendte, men vi har udvalgt 3 aktier du bør holde ekstra godt øje med og som rummer et godt afkastpotentiale.

AktiekurserDet store spørgsmål er om vi har set bunden på aktiemarkedet. Det kan være svært at vurdere, da der ikke findes fortilfælde eller historie som kan indikerer, hvordan økonomien kommer til at se ud, på den anden side.

Ikke desto mindre venter der fortsat konkurser forude, da pengekassen begynder at være tom flere og flere steder. Om det får aktierne til at falde markant igen, er bestemt et muligt scenarie. Uanset hvad, kan disse tre aktier fortsat købes til en fornuftig kurs og rummer dermed et godt potentiale.

Walt Disney Company

Walt Disney kendes af mange for deres tegnefilm og filmproduktioner, men de er for nylig kommet med en ny streamingtjeneste; Disney+. En streamingtjenesten der skal konkurrere med Netflix, HBO mv. og som løbende bliver lanceret i flere og flere lande.

Prisen er et godt stykke under de nationale priser for Netflix abonnementet, og med de rettigheder Disney koncernen besidder, kommer de ikke til at mangle godt indhold. Disney er et af de selskaber med flest filmrettigheder, så det virker som et smart træk, at gå ind i streamingbranchen. Man kan endda undre sig over, at det først sker nu, hvor særligt Netflix har opbygget store markedsandele.

Ikke desto mindre tror vi Disney+ kommer til at ændre streamingbilledet og de første prognoser indikerer, at Disney+ bliver en succes. Vi tror blot det er et spørgsmål om tid, før det for alvor bliver afspejlet i aktiekursen.

Kursen har tidligere været nede omkring 85 USD og ligger i skrivende stund omkring kurs 103,50 USD. Det er dog fortsat et godt stykke under toppen i november 2019, hvor aktiekursen var på niveau 150 USD.

Danske Bank

Danske Bank har været ekstremt meget igennem den seneste tid, med dårlige sager og skandaler, der bestemt ikke har påvirket kundetilgangen eller omdømmet særlig positivt. Dertil kommer en Coronakrise, hvor man må formode de taber penge på deres udlån.

Ikke desto mindre er landets pengeinstitutter godt polstret og Danske Bank er ingen undtagelse. De er gode til at tjene penge og i takt med at de kommer ud på den anden side, af både Coronakrisen og dårlig omtale, mener vi der ligger et godt aktiepotentiale.

Aktiekursen har været nede i 68 og er aktuelt omkring kurs 74. Det er altså en af de få C20 selskaber, der ikke har indhentet så meget af det tabte. Toppen i februar 2020 omkring kurs 122 indikerer, at der fortsat er meget potentiale i aktien.

DSV

Logistikvirksomheden DSV gør det rigtig godt og selvom de er påvirket af en lavkonjuktur, er der ingen tvivl om de er godt rustet til at komme godt igennem Coronakrisen. DSV forretningsmodel stiller dem bedre end flere af deres konkurrenter, så vi forventer de kan styrke deres positiv på markedet under krisen.

Kursen har været helt nede i et niveau omkring kurs 460, men har siden indhentet en god del af det tabte, så aktuelt er kursen omkring 678.

Det er dog fortsat et godt stykke under aktiekursen før krisen startede, en kurs der formegentlig var fortsat opad. Vi ser et godt potentiale i DSV og du bør bestemt være opmærksom, hvis aktien skulle dykke igen.